Monday, August 1, 2011

Zbulo tekniken e re kineze per seks

Eshte nje teknike penetrimi jo shume e thelle, cfare do te coje ne nje orgazem te thelle per partneren tendeTeknika e re kineze eshte nje seri goditjesh siperfaqesore dhe te thella me penisin. Penetrimi behet me nje thellesi prej nje e treta e thellesise se vagines. Teknika kineze e re behet zakonisht ne seri te perseritura  5-6 here.

Menyra e pare perfshin nje raund prej 9 penetrimesh jo shume te thella dhe nje ne thellesi. 10 raunde jane te konsideruara nje seri te vetme.

Teknika duhet te behet atehere kur je fizikisht dhe shpirterisht i qetesuar. Ajo eshte intiutive. Raundet mund te perseriten me shume here. Per shembull, mund te perseritesh raundin 1:9 me shume here ose te kthehesh ne 9:1 , ose te vazhdosh vetem me penetrime te thella. Sidomos kur femra fillon te ndjej qe po i afrohet orgazmi dhe intensifikon kontraktimet e saj vaginale.

Teknika duhet te jete spontane dhe e buta.Ekstazi i seksit mund te rritet eshte nepermjet levizjeve ritmike te belit ne drejtime te ndryshme.

Menyra e dyte eshte e perbere nga 9 penetrime jo shume te thella dhe nje ne thellesi, pastaj modifikon raportin 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Te gjitha keto bejne nje seri e cila eshte e perseritur 5-6 here.

 

 

No comments:

Post a Comment