Monday, August 8, 2011

Pozicioni seksual Yab-Yum

Pozicioni baze Yab-Yum eshte nje pozicion me pak i njohur, por i shkelqyeshem per eksplorim.Te dy partneret rrine perball njeri tjetrit dhe zemer me zemer. Ato mund te ruajne kontaktin vizual, mund te pothen dhe te perkedhelen reciprok.

Ky pozicion eshte me e mira per te shtrire eksperiencen seksuale, sepse ndalon mashkullin ta penetroj shume dhe te ejakuloje shume shpejt.

Kjo gje i lejon qe te krijoje nje lidhje te forte e cilan ben qe eksperienca e zgjatuer e aktit te dashurise te jete magjike.

Ne kete pozicion, mashkulli rri me kembet kryq ne krevat ose ne toke, kurse femra persiper tij. Ajo rri me fytyre nga ai dhe me kembet rreth belit te tij, me themrat e bashkuara mbrapa kurrizit te tij.

Te dy partneret kane perqafuar njeri tjetrin, dhe fytyrat e tyre jane shume prane njeri tjetrit. Femra mund te vendos nje jastek poshte prapanices per te mos krijuar presion te madh ne kembet e partnerit.

No comments:

Post a Comment