Monday, August 1, 2011

Provo ekstazin e teknikes Kabaza!

Kabaza eshte nje teknike estetike, e cila ka shume emra, por vetem nje efekt te shkelqyer!Francezet e quajne Pompoir, amerikanet Ushtrimet Kegel, kurse lindoret Flutra duke u dridhur!

Kabaza eshte nje teknike lindore, ne te cilen mashkulli eshte pasiv gjate seksit, kurse femera i "thith" penisin duke kontraktuar muskujt e stomakut dhe vagines.

Efekti Kabaza do ju kenaqe qe te dy, sepse kontraktimi i muskujve do te forcoje hapjen e vagines gjate seksit.

Si behet Kabaza?

Kur penisi te penetron, kontrakto muskujt e zones se legenit, sikur deshiron ta terheqesh brenda teje. Me tekniken Kabaza do te stimulosh penisin e mashkullit gjate aktit seksual. Vazhdo me levizje te ngadalta, te kendeshme dhe te sinkronizuaa te muskujve te legenit.

Eshte e rendesishme qe ti dhe partneri te jeni te relaksuar dhe te kenaqeni nga ndjena qe jeni te bashkuar. Sa me i mire te jete sinkronizimi i levizjeve te brendshme, aq me shume kenaqesi do te ndjeni.

Pse mos tja mbushesh mendjen partneres qe te provoni Kabaza? Vetem per nje ndryshim te vogel...

No comments:

Post a Comment