Tuesday, August 2, 2011

Si te levizesh trupin qe te arrish ne orgazem?

Te levizesh trupin mund te jete nje pjese evidente e seksit, por kur vjen fjala per orgazem, shume nga ne fillojne e tensjonohen dhe  fillojne te mos levizin, cfare mund te ndaloje qe te kesh orgazem ose te kesh pjese nga nje orgazem me te fuqishem.Mund te nderrosh orgazmin ne varesi se sa shume leviz dhe cfare pjese te trupit leviz. Fillo duke i kushtuar vemendje menyres se si trupi jot leviz gjat aktit seksual dhe ne momentin kur ke orgazem.

Jane pjese te trupit qe nuk i leviz, por te cilat mund ti levizesh? Je e vetedijshme per menyren se si leviz trupin gjat aktit seksual?

Tani bej nje eksperiment gjat kohes se masturbimet me pozicione seksuale te ndryshme dhe me levizje te ndryshme. Ne rastin kur leviz belin nuk punon per ty, provo te levizesh duart ose kembet ose te lesh gjith trupin te kolovitet.Ne qofte je shume e vetedijshme kur e ben kete me partnerin, provoje njehere me driten e fikur ose nen carcaf.

Beje kete nje loje dhe pranoje qe te besh seks njehere ne kohe qe je duke provuar te levizesh sa me shume zona te trupit tend. Gjat kohes qe e ben kete , vi re ne qofte se disa levizje jane me te pelqyeshme sesa te tjerat.

No comments:

Post a Comment