Monday, August 1, 2011

Fetish mjekesor apo kur luajme me doktorra, ne krevat

Fetish-at mjekesor jane persona me tendenca speciale kundrejt objekteve, mjedisit dhe situatave nga praktika mjekesore dhe klinike.Terheqja seksuale per instrumentet mjekesore

Fetismi mjekesor perfshin terheqjen seksuale per doktorra, uniforma mjekesore, procedura kirurgjikale, anestezi dhe ekzaminime intime, sic mund te jene ato gjinekologjike. Fetistave mjekesore i pelqen qe ti mirret temperatura ne anus, ti vendosen supozitora ose ti behet masazh prostates. Kjo lloj terheqjeje eshte prezente eshte ne fushen e instrumentave te stomatologjise.

Fetistat mjekesor perdorin kostume dhe uniforma mjekesore per te ndryshuar procedurat mjekesore. Pervec prezences se uniformes se infermjeres, e cila eshte ne krye te kostumeve me terheqese, rrobat e bardha te doktorreve te ekipuar me te gjithe instrumente per kontroll jane ne vend te dyte ne krye te preferencave.

Fetishi i anestezise

Administrimi i anestezise dhe procedura e kryerjes se anestezise eshte nje eksperience e vecante per fetistat mjekesor. Nje partner i cili vendos ne qofte se ai/ajo do te jete i nenshtruar ose do te kryej nje anestezi eksperimenton nje kenaqesi te dyfishte, sepse vendimi i jep nje ndjenje dominimi permbi tjetrit.

Anestezia mund te jete e rrezikshme. Prandaj fetistat mjekesor ne te shumten e rasteve i plotesojne deshirat duke pare fotografi dhe duke lexuar per procedura anestezie dhe per instrumentat e nevojshme per kete.

Disa fetista mjekesor pretendojne se vuajne nga semundje te ndryshme ose provojne qe ti provokojne vetes disa semundje me qellimin qe te marrin anestezi te pergjishme ne spital, e cila eshte nje metode me e sigurte sesa loja dhe abuzimi me anestezi ne shtepi.

No comments:

Post a Comment