Tuesday, August 16, 2011

Kij kujdes kur nderron pozicionet seksuale!

Nenvijzojme se ky nuk eshte nje ushtrim intelektual per te klasifikuar pozicionet gjat aktit seksual.Por nuk duhet te neglizhosh faktin se pozicionet seksuale duhen nderruar ne nje lloj radhe dhe qe nje person duhet beje levizje radikale se me pak qe eshte e mundur, ne rastin kur ai/ajo ndodhet persiper partnerit ose do qe ta ktheje.

Sigurohu qe nuk nderron llojin e levizjes gjat aktit seksual ne menyre te menjehershme. Kjo gje eshte e rendesishme atehere kur planifikon hapat, edhe atehere kur e ben automatikisht atehere kur nderron 5,10 ose 20 pozicione gjat te njejtit akt seksual. Partneri i cili drejton duhet te njoftoje para kohe te gjitha ndalesat, ne kete menyre nuk do te dalin momente te cuditshme ose qe ta vene ne siklet ose nderpreje te ndryshme te paqellimshme

 

No comments:

Post a Comment