Monday, August 8, 2011

Pozicioni me i mire per orgazmen e saj

Nuk mund te arrije ne orgazem pa stimuluar klitorisin?Mbase deshironi te provoni pozicionin e pershkruar me poshte!Me siguri e di se sa i rendesishem eshte preludi: Sa me shume eksitohet partnerja, aq me shume shance jane qe te arrije ne orgazem gjat aktit seksual. Te gjithe pozicionet seksuale ku ajo rri persiper ose ti e penetron nga mbrapa i lejojne stimulimin e klitorisit. Te dy mund ta kapni dhe stimuloni kur beni seks nga mbrapa ose ne pozicionin e luges. Kur ajo rri persiper - duke pare partnerin ose ne vend tjeter - mund te ferkoje klitorisin.

Si ta stimulosh gjat aktit seksual?

Edhe pozicioni i misionarit mund te sjelle nje orgazem te forte ne qofte se perdorni ndonje vibrator te vogel ose nje unaze me dridhje per penisin. Lexo ne vazhdimesi dhe zbulo nje shumellojshmeri te pozicionit te misionarit - nje pozicion seksual i ri i cili lejon stimulimin e klitorisit me cdo levizje, e persosur ne vecanti per ferta te cilat nuk mund te arrijne ne orgazem pa stimulimin e klitorisit.Si te pergatitesh per pozicionin e misionarit i cili mund te coje ne orgazem

Lere partneren te rrije e shtrire me kurriz, me kembet e hapura shume: afrohu pran tyre dhe pergatitu per penetrim sikur te jesh duke e bere ne pozicionin e misionarit, vetem mba pelvisin pak me larte. Kjo do te lejoje ta penetrosh "per siper". Lere qe te kapet pas teje me kembet, duke kapur belin me gjunjet.

Dy drejtime levizjeje

Perkulu pak perpara dhe leshoje te gjithe peshen mbi partneren ne kohe qe pelvisi jo rri ne pozicionin siper. Kjo i lejon penisit te te ushtroj presion mbi klitoris. Secili prej jush duhet te leviz ne nje drejtim te ndryshem:ajo duhet te leviz belin siper, kurse ti duhet te levizesh perpara -mbrapa. Lekunduni ngale dhe me ritem siper e poshte, perpara e mbrapa deri sa te arrini ne orgazem.

No comments:

Post a Comment