Monday, August 1, 2011

Pushto piken T!

Deshiron te zbulosh piken Grafeber dhe te besh partneren te arrije ne nje orgazem te paharrushem?Pergjigja juaj eshte po? Lexo me tej dhe zbulo se cfare duhet te besh...

Dashnorja e dashurise - femra Thai -perdor famekeqen pike T per te eksituar partnerin gjate kohes se marredhenies seksuale per te arritur ne nje orgazem te paharrueshme. Pika T ose Grafeberg eshte ne vagine, mbrapa kockes vaginale. Duket si nje buton i dale pak jashte, i cili eshte shume i lehte per tu gjetur pas shenjave te para te eksitimit dhe behet edhe me i ndjeshem pas orgazmes, kur dergon jashte rryma elektrike te vogla.

Si te stimulosh piken T?

Venos gishtat ne piken T, i quajtur sipas popullit te vjeter Thai dhe shtype. Mund te vendosesh rezultatin dhe te rregullosh ritmin dhe presjonin dhe pastaj mund te vazhdos ose te ndalosh stimulimin per te rritur nivelin e eksitimint.

Perkedhelja e pikes T con ne zbutjen ose forcimin e klitorisit.

 

No comments:

Post a Comment