Tuesday, August 2, 2011

ABC-ja e cunnilingusit

Duhet te mbash mend se te dish te besh cunnilingus nuk do te thote qe te jesh mjeshter ne ndonje teknike me vete.Cunnilingus do te thote qe te jesh aventurier, deshira dhe mundesia per te degjuar cfare te thote partnerja, me ze apo pa ze.

ABC-ja e cunnilingusit eshte nje menyre shume e njohur. Ideja eshte qe te perdoresh gjuhen per te "shkruar" alfabetin, duke filluar nga nga A-ja dhe deri ne ZH, ne vulve dhe ne klitorisin e partneres. Kjo teknike ka dhe dezavantazhet e saja, ne vecanti ne qofte se je i perqendruar duke ndjekur germat njera pas tjetres dhe ndalon te kenaqesh ose te kushtosh vemendje gjerave te tjera.

Por eshte nje teknike e bukur e cila te ben te levizesh gjuhen ne menyra te ndryshme. Dhe, ne kete menyre, ti dhe partnerja mund te gjeni nje germe ose dy te cilat te dalin ne evidence dhe te cilat te jete nevoje ti perseritesh...shume here.

No comments:

Post a Comment