Thursday, August 4, 2011

Si te besh seks ne kembe?

Pozicioni ne kembe ka qene shume i praktikuar ne Indine e lashte dhe u be aq popullor saqe disa tempuj antik jane te dedikuara ketij.Tani ke mundesine qe te mesoj disa pozicione shume erotike dhe eksituese per te bere eksperiment me seksin ne kembe.

Pozicionet seksuale ne te cilat partneret rrine ne kembe ose te pakten njeri nga ato, ne kohe qe tjetri rri perkulur, jane nga me te veshtirat. Jo vetem qe jane te veshtira per tu bere, por kerkojne dhe cilesi shume te zhvilluara dhe rezistence nga ana e pjesemarresve. Disa mund te jene shume te veshtira ne qofte se mashkulli nuk eshte ne formen me te mire, ne kohe qe pozicione te tjera varen nga pesha dhe sa e shkathet eshte femra. Gjithsesi, seksi ne kembe mund te jete shume erotik dhe eksitus.

Me shtrengo ne krahe

Ne rastin e ketij pozicioni eshte thelbesore qe femra te jete e lehte, kurse mashkulli te kete krah te fuqishme sepse eshte nevoja per shume force nga ana e tij. Per te filluar, mashkulli perkulet pak dhe ngre partneren ne krah duke u mbeshtetur tek ai ose ajo ne ndonje mur. Mund ta mbaje duke e ngritur nga prapanica me duar ose me kofshet e tij. Femra duhet te shtrengoj partnerin me kebe, sikur te jete duke ndenjur siper nje kali.

Kontakti midis tyre nuk duhet te jete shume i forte per te mos ndaluar levizjen e penetrimit. Ne qofte se do ose ke fuqi te mjaftueshme, mund te largoheni dhe te vazhdoni aktin seksual pa u mbeshtet tek muri.

Ngri nje kembe

Ndodh shpesh heqe qe tju kap pasjoni papritur dhe menjehere deshironi te beni dashuri me ndonje vend, ne ndonje kabine prove, ne ndonje banjo ose ne ndonje vend tjeter, me kete rast pozicioni qe ju rekomandojme eshte me se i pershtatshem. Ai behet ne ate menyre qe trupat e partnerve te rrine njeri perballe tjetrit dhe te mbeshteteni tek njeri tjetri ose ne mur.Ne qofte se femra eshte me e vogel, mashkulli mund te perkul pak kembet ose ajo mund te ngrihet ne kembe per te bere penetrimin me te lehte. Kur diferenca e gjatesise eshte me e madhe, ky varjant me siguri nuk eshte nje opsion. Femra mund te ngreje nje kembe , cfare i lejon partnerit qe ta penetroj thelle dhe ti ofroj nje kenaqesi te madhe.

Perkuluni per me shume kenaqesi

Ky pozicion, i cili te con me mendjen ne bashkimin e kafsheve, do te thote qe partnerja te jete shume e shkathet.

Ajo perkulet perpara me duart e shtrira dhe mbeshtetet ne mur, ne kohe qe mashkulli e penetron nga mbrapa. Eshte e rendesishme qe ta mbaj shtrenguar fort per ta levizur perpara dhe mbrapa.

Ky pozicion i lejon partnerit ta penetroje thelle dhe i ofron nje kontroll me te mire. Ai mund ti stimuloje gjithashtu dhe klitorisin duke i ofruar nje kenaqesi edhe me te madhe partneres.

 

No comments:

Post a Comment