Tuesday, August 2, 2011

Mesimi i edukates erotike!

Ndodhet nje univers seksual edhe me tej penetrimit...Por, perpara se te mund ta eksplorojme, duhet te vesh ne mendje idene se cdo gje tjeter pervec penetrimit eshte vetem prelud dhe te mendosh per penetrimin si nje gje nga te shumtat qe mund ta besh me nje person tjeter lakuriq.

Ashtu sic thote dhe emeri i tyre, lodrat seksuale jane te mrekullueshme, sepse do te thone kenaqesi, vetem per te rriturit.

Lodrat seksuale nuk zevendesojne prekjen e nje partneri, por ato mund te sjellin humor dhe eksitim me te madh ne lojen tuaj seksuale.

Disa persona konsiderojne qe seksi oral eshte me intim sesa akti seksual, ne kohe qe te tjeret e konsiderojne si nje prelud. Ne cfaredo menyre te shikosh gjerat, duke pasur parasysh numerin e madh te personave qe e klasifikojne si menyren e tyre te preferuar per te marre kenaqesi, shumica jone nuk kane kaluar shume kohe duke mesuar faktin se te ofrosh, mund te jete gjithashtu nje eksperience e kendshme.

No comments:

Post a Comment