Wednesday, August 31, 2011

Si te gjesh piken G mashkullore

Pika G mashkullore eshte nje emer tjeter per prostaten. Ke qef te mesosh si ta gjesh?Rruga me e lehte eshte masturbimi. Edhe pse shume meshkuj heteroseksual nuk duan tja dine per penetrimit e anusit te tyre, rruge per ne prostate eshte vetem nepermjet "rrethit te zjarrte". Mund te perdoresh nje vibrator si ndihme per stimulimin anal ose sigurisht, nje gishte.

Pas nje dushi, ulu ne nje pozicion te rehatshem. Me mire eshte te shtrihesh ne kurriz dhe te perkulesh gjunjet. Sepse qellimi i vetem i masturbimit eshte kenaqesia, duhet te kesh durim dhe te perdoresh shume lubrifikant. Gjat kohes qe stimulon penisin, fut ngadale vibratorin ose gishtin ne anus. Qetesohu, por ne te njejten kohe mundohu te mbash nivelin e eksitimit. Zgjidhe thellesine, shpejtesine dhe drejtimin e penetrimit vetem ne baze te kenaqesise tende dhe relaksimit.Prostata mund te ndihet ne afersi te penisit. Drejtimi i pershtatur eshte i dhene nga nje kenaqesi intensive. Per nje kenaqesi me te madhe, provo te kontraktosh muskujt e pelvisit. Me heret ose me vone do te arrish ne orgazem ose ne orgazma te shumfishta.

Intensiteti i nje orgazme  i marre nepermjet stimulimit te prostates eshte e konsideruar shume me e madhe sesa ajo e nje orgazme te zakonshme te marre nepermjet masturbimit ne kohen qe shikon filmin tend porno favorit. Kur mbaron, bej nje dush.Pergezojme at qe e kane provuar te gjej piken G mashkullore, duke qene kurajoz dhe inventiv ne eksplorimin e kenaqesise se tyre.

No comments:

Post a Comment