Monday, August 8, 2011

Femra siper - pro apo kunder?

Pozicionet seksuale madheshtore jane ato ne te cilat ndihesh rehat, te cilat te lejojne te besh cfare do dhe nuk te pengojne per te provuar kenaqesi seksuale.Ja te shikojme cilat jane argumentat pro dhe kunder per pozicionin "ajo persiper".

Femra siper - pro

-ky pozicion i ofron femres kontrollin mbi ritmin, por dhe per kendin e penetrimit;

- ne kete pozicion klitorisi eshte i hapur dhe i lire per stimulim manual ose me ndonje loder;

-lodrat seksuale te cilat vendosen rreth penisit dhe ofrojne stimulim te klitorisit jane shpesh here me efikaset ne kete pozicion.

Femra siper - kunder

Per ato te cileve nuk i pelqen penetrimi i thelle, ky pozicion mund te jete jo i kendshem.Gjithashtu, sa kohe femra rri persiper,ekziston me pak kontakt me trupin e partnerit sesa ne pozicione te tjera.

No comments:

Post a Comment