Monday, August 22, 2011

14 arsye pse masturbohemi

Pse masturbohemi? Sepse eshte e kendshme, shendetshme dhe... falas!Cdokush qe ka nje arsye per tu masturbuar mund te zgjedh nga lista e meposhtme:

1. Masturbimi ndihmon ne explorimin e seksualitetit dhe te pergjigjeve fizike nga stimulimet erotike. Kur merr penisin ne dore fillon ne fakt te njohesh veten.

2. Masturbimi te lejon te kontrollohesh kur vjen orgazma, atehere kur gjerat behen serioze. Meso te njohesh piken nga e cila nuk mund te kthehesh mbrapa dhe te ndalosh duke mos shenuar perpara se albitri  te fishkelleje fillimin e lojes.

3. Masturbimi pa lubrifikant, lodra seksuale dhe filma porno eshte falas por si dhe gjerat e tjera me te mira ne jete.

4.Masturbimi mund te ndihmoje qe te zere gjumi. Bej qef perpara gjumit te drekes ose perfshije ne aktivitetet ditore perpara gjumit.

5. Masturbimi eshte menyra me e mire per te shtyre gjerat, per te bere nje pushim nga studimi ose per te larguar merzitnine. Cdo gje qe eshte me e mire sesa nje cigare perpara televizorit.

6. Masturbimi te ndricon diten. Pse te masturbohesh? E mire, nje dite e keqe ne pune eshte nje arsye e mire. Do te ndihesh mesiguri me i kenaqur pastaj.

7. Masturbimi mund te ndihmoje ne rritjen e deshires seksuale. Cdo makineri e vjeter ka nevoje per pa nxehje me perpara.

8. Masturbimi te lejon qe te besh nje ndryshim.

9. Masturbimi ekilibron balancen e epshit tend ne qofte se deshira seksuale e jote eshte me e madhe sesa e partneres. Disa levizje dore dhe nervoziteti zhduket.

10. Masturbarea eshte nje profeci per auto-permbushje - sa me shpesh e ben, aq rriten shanset e tua qe ta besh dhe kur je ne mesho. Do te jesh mirenjohes vetes kur do te mbushesh 70 vjec.

11. Masturbimi te clodh dhe eshte i lire. Mund te thuash te njejten gje rreth takimit tend te fundit?

12.Masturbimi ndihmon ne dhimbjet menstruale dhe ndihmon ne luften kunder infeksioneve vaginale. Kjo ne rastin e femrave.

13. Zakonisht, masturbimi krijon nje bote ne senzuale, ndihmon ne karmen boterore dhe na sjell me afer ne paqen e botes.

14. Masturbimi eshte distanca me e shkurter midis teje dhe orgazmit. Ka nevoje qe te themi me shume?

No comments:

Post a Comment