Tuesday, August 2, 2011

Gjeja me e rendesishme kur vjen fjala per seks anal

Ekziston nje gje me te rendesishme sesa cdo gje tjeter ne qofte se do te besh seks anal te kendshem dhe te sigurte.Lubrifikanti eshte i rendesishem, mbrojtja, domethene prezervativi, eshte i nevojshem. Por gjeja me e rendesishme qe ke nevoje ne qofte se do te kenaqesh me seksin anal eshte deshira. Duhet te duash te besh seks anal dhe te gezohesh te mesosh rreth tij perpara se ta besh.

Mund te kesh dyshime me perpara. Nuk ka asnje menyre per te sqaruar deri sa ta provosh. Por ne qofte se nuk do me te vertete ta provosh,  ne qofte se e ben vetem per deshiren e partnerit, do te jete shume me e veshtire qe te kenaqesh duke bere seks anal ne siguri.

Kjo sepse seksi anal ka nevoje qe te relaksohesh me te vertete dhe te ndjesh trupin. Ne qofte se nuk je i motivuar te besh keto gjera (deshira eshte nje arsye e forte), duhet te mendohesh te presesh eshte pak ose te besh dicka tjeter.

No comments:

Post a Comment