Sunday, July 31, 2011

Seksi oral eshte normal!

Kerkimet me te fundit reth aktiviteteve seksuale te adoleshtenteve vertetuan perseri popullaritetin e seksit oral.Seksi oral eshte komplet normal!

Te nderuar prinder, kemi disa lajme te cuditshme per ju! Kerkimet shkencore me te fundit rreth aktiviteteve seksuale te adoleshenteve, te publikuara ne Journal of Adolescent Health vertetuan perseri nje lidhje te forte midis aktit seksual oral dhe atij vaginal ne radhe te adoleshenteve. Seksi vaginal u praktikua nga afersisht 50% te doleshenteve te moshes 15-19 vjec, kurse seksi oral nga 55% te tyre.

Ne qofte se adoleshenti juaj e praktikon njeren nga keto te dyja, ka mundesi ta beje dhe tjetren.

Ruajtja e virgjerise nepermjet seksit oral

Midis atyre qe nuk kane bere asnjehere seks vaginal dhe, si rrjedhoja, jane ne vazhdimesi te virgjer, 23% kane provuar seksin oral. Ky numer mund te duket i madh deri sa te zbuloni qe midis atyre qe kane bere seks, numri i atyre qe kane bere seks oral eshte edhe me i madh, 87%.

Kerkimet treguan qe shume adoleshente humbin "virgjerine orale" afersisht ne te njejten kohe kur humbin dhe virgerine vaginore. Femijet tane, si rrjedhoje, nuk mesojne me perpara praktikat seksuale, dhe pastaj te zgjerojne njohurite, ata duan qe te mesojne te gjitha njeheresh.I njejti tipar mund te vihet re edhe tek ato qe jane disa vjec me ne moshe. Diferenca ne perqindje i atyre qe kane bere seks vaginal dhe atyre qe kane bere seks oral eshte rreth 5%, seksi oral eshte i praktikuar nga afersisht 96% te studenteve.

Seksi oral nuk eshte me nje tabu

Rezultatet e kerkimeve treguan qe popullariteti i seksit oral eshte ne rritje ne radhe te te rinjve.

No comments:

Post a Comment