Monday, August 8, 2011

Mos zvogelo rendesine e pozicioneve seksuale themeltare

Kur lexon "themeltare" mos kupto "te merzitshme" sepse asnje gje nuk mund te jete me larg te vertetes kur referohemi per pozicione seksuale themeltare.Per me shume, asnje pozicion seksual nuk mund te jete i merzitshme per aq kohe sa partneret jane mbajf te entuziasmuar.

Eshte thjesht nje term i perdorur per te kuptuar faktin se pozicionet jane jo te veshtira dhe mjaft te lehta per shumicen e njerezve. Shume personave i pelqejne pozicionet themeltare sepse keto nuk kerkojne shume pregatitje ose me shume rezistence per te abrduar manevra te avansuara.

Mund te jene shume arsye per te perfshire disa pozicione te tjera nga themeltaret ne dhomen tuaj te gjumit. Mbase je ne kerkimin e disa levizjeve te reja ose si alternative te atyre qe ke perdorur me pare, por nuk ke besim te mjaftueshem ose kurajo per te provuar pozicione te reja me te avansuara.

 

No comments:

Post a Comment