Monday, August 8, 2011

Pozicione seksuale per te ngelur shtatzane

Gjate historise, ciftet ja kane dale qe te shtohen nga cdo pozicion seksul te cilin mund ta imagjinonin.Por ne qofte se do me te vertete qe te mbetesh shtatzane - ne qofte se ke provuar per nje perjudhe te gjate dhe nuk ke pasur shume fat - mund te perkushtosh me shume vemendje ne disa pozicione specifike.

Shume njerez besojne qe pozicioni i misionarit eshte me i miri per te ngelur shtatzane, ne vecanti kur femra rri e palevizur (ose me kembet persiper) per disa minuta pas seksit. Te tjeret konsiderojne pozicionin nga mbrapa pozicionin me te mire sepse lejon penetrimin me te thelle.

Nuk ka vertetime shkencore te cilat te tregojne faktin se nje pozicion eshte me i mire apo jo per te ngelur shtatzane, por nuk prish pune ta provosh. Kaloni nje muaj duke bere seks vetem ne nje lloj pozicioni dhe shikoni se cfare do te ndodh. Ne rast se nuk ben, provoni nje pozicion tjeter muajin tjeter.

No comments:

Post a Comment