Monday, August 8, 2011

Si gjen pozicionin me te mire per seks kur je shtatzane

Njeheresh me shtatzanine, trupi i nje femre kalon nepermjet disa ndryshimesh. Nuk mund te jesh po aq e eger dhe spontane si here tjeter. Tani duhet te kesh parashysh dhe nje te trete.Per te patur nje seks te kendshem gjat shtatzanise, ke nevoje per nje abordim origjinal. Domethene, cili eshte pozicioni me i mire per seks gjat shtatzanise?

Nje cift duhet te provoje deri sa te gjej pozicionin me te mire per seks gjat shtatzanise. Duhet te rregulloni trupet ne varesi te barkut te partneres dhe te pozicioni te femijes. Mund te harrosh pozicionin e misionarit sepse eshte shume jo komode. Provo varjane te tjera! Ne qofte se deri tani nuk ke guxuar ose ke qene shume komode, tani duhet ta besh. Ose hiq dore nga seksi! Por kjo nuk eshte aspak nje ide e mire, apo jo?

Nje nder pozicionet me te mira per seks gjat shtatzanise eshte atehere kur femra rri persiper dhe ashtu i quajturi pozicion "doggy style". Keto jane te pershtatshmet, ne vecanti pas 4 muajt e para te shtatzanise, atehere kur ndryshimet fizike behet shume te dukshme. Pozicioni klasik i misionarit mund te jete i dhimbshem ne keto rrethana.

No comments:

Post a Comment