Monday, August 1, 2011

Si te mbash vibratorin te paster?

Ne qofte se vibratori jot eshte i paster ne menyre te sakte, mund te evitosh fryrje dhe infeksjone te ndryshme. Verifiko praktikat me te mira te igjenes!Pregatite vibratorin per pastrim

Nje vibrator eshte nje vegel elektrike ose me bateri dhe futja e tij ne uje, se bashke me te gjithe kabujt dhe baterite nuk eshte mire. Ki mendjen qe te largosh te gjithe pjeset te cilat kane lidhje me furnizimin me energji perpara se ta pastrosh. Ndryshe, vibratori do te behet se shpejti i padobishem, vetem ne qofte se eshte kunder ujit do te rezistoje. Pastroje me uje, por sigurohu qe kjo te mos hyje ne vibrator duke i prishur ne kete menyre baterite ose motorin.

Zgjidh metoden me te mire per te pastruar vibratorin

Duke pasur parasysh qe vibratoret jane te realizuara nga materiale te ndryshme, duhet te mendosh me vemendje perpara se ta pastrosh per te gjetur menyren me te mire per ta igjenizuara. Materialet mund te jene te ndryshme, si pershembull silikoni, latex, etj. Per shkak te siperfaqes me vrima, keto te fundit eshte me e lehte qe te hyjne bakterie ose pluhura ne vrimat e vogla te ketyre. Eshte e keshilluar qe te perdoresh uje te ftohte ose te ndrohte me sapun, ne qofte se ka mundesi, ta pastroni me ndonje sapun kunder bakterjeve.

Ne cdo dyqan ku shiten lojra erotike mund te blesh nje pastrues special per kete qellim. Eshte gjithashtu e keshilluar qe te lash vibratoret prej silikoni cilesor ne ndonje makine qe lan enet ose ta vesh ne uje te nxehte, por jo me shume se dy minuta. Dezinfektimi me alkol eshte i keshilluar vetem per vibratorat e fabrikuara prej pastiku te forte, sepse mund te prishin kauciukun.

Duhet te ndjekesh gjithmone keshillat e atyre qe e prodhojne dhe te sigurohesh qe igjenizimi i vibratorit nuk do te kete pasoja dytesore te pa deshiruara.Thaje

Eshte nje ide e keqe qe te vendosesh vibratorin e njom ne nje kuti ose ne nje dollap. Perpara se ta vendosni diku, duhet ta thani mire, per ndrysho do te kete ere myshku heren tjeter kur do ta perdorni. Eshte, gjithashtu, e keshilluar ta ruash ne temperaturen e dhomes dhe ta ruash nga rrezet e djellit, sepse materiali mund te prishet, dhe keshtu i shkurton jetegjatesine produktit.

Perdor prezervativa

Duke perdorur nje prezervativ, shpeton kohen dhe energjine te cilen do ta harxhoje duke pastruar vibratorin pasi e perdorje. Pas perdorimit, largoje prezervativin dhe hidhe.Mund te pastrosh shpejt e shpejt vibratorin me uje te ngrohte.

Eshte gjithmone mire qe te kesh kujdes, sidomos ne qofte se ndan lodren me persona te tjere.

No comments:

Post a Comment