Thursday, August 4, 2011

Koni, vibratori perfekt

Keni degjuar per nje "loder" te quajtur kon dhe qe mund te kenaqe femren ne cdo pozicion?Koni eshte nje loder seksual qe, thuhet se, zevendeson te lepurushin e famshem. Sipas dizajnit, mund ti atribuoet Mbretereshes Padme Amidala nga Star Wars. Eshte nje vibrator i vogel me ngjyre roze (ose te zeze) prej silikoni te bute, me baze anti-rreshkitje dhe punon me bateri.

Koni eshte nje vibrator "handsfree" (nuk nevojiten duaart per ta perdorur) dhe eshte lehtesisht i pastrueshem. Mund te vendosesh ne mur, ne dysheme ose ne krevat. ne radhe te pare, eshte distant per femrat, por dhe meshkujt mund ta perdorin nese nuk ndihen te rrezikuar nga ai. Koni nuk ka formen e penisit, keshtu qe shume cifte mund te perdorin Konin i cili ofron 16 programe vibrimi, si dhe nje buton per te arritur nje orgazm qe te te lere pa fryme.

Cilat jane pershtypjet e perdoruesve?
Perdoruesit kane deklaruar se kane perjetuar orgazma te shumfishta, orgazma te menjehershme, orgazma anale si dhe ezhakulime femerore. Zhurma eshte nje nga karakteristikat negative dhe shume femra kane hasur probleme ne gjetjen e pozicionit te duhur per Konin. Gjithashtu, duhet nenvijzuar fakti se kjo loder nuk eshte e pershtatshme per pertacet, pasi kerkon nje perdorim aktiv dhe inovues.

No comments:

Post a Comment