Tuesday, August 2, 2011

Seks oral me nje pompe

Ne qofte se ju pelqen qe ti puthin ose ti thithin lafshat e vagines, provoni te luani me nje pompe!Perdor nje pompe per organet sesksuale

"Thithja" e organeve seksuale me nje pompe nuk eshte fare nje gje e re. Meshkujt nuk jane te vetmit qe mund te perdorin acsesore te ndryshem qe punojne me ndihmen e nje pompe me vacuum. Ekzistojne lodra eshte per femra te cilat i "fryjne" pjeset intime me ndihmen e nje pompe me vacuum.

Cili eshte qellimi i "fryrjes" lafshave te jashme?

Eshte e thjeshte - per kenaqesi. Ndjenja eshte e njejte si ajo e thithjes se fyre. Me e bute ose me e forte - si te pelqen. Kjo loder ofron kenaqesi gjat lojrave solo ose me partnerin, njesoj si masturbimit klasik.

Disa femra perdorin pompen eshte per te remodeluar lafshat. Perdorimi i shpeshte dhe ekstrem thuhet qe prodhin ndryshime tek lafshat. Kjo pompon me shume gjak ne organet gjenitale. Kurse gjaku eshte si nje zjarr qe na nxeh organet seksuale sepse sjell oksigjen dhe substanca te tjera me vete. Mund te "frysh" me ndihmen e pompes eshte klitorisin, gjoksin ose anusin.Cfare duhet te marresh ne konsiderim kur perdor nje pompe me vacuum siper lafshave?

1.Fillestaret duhet te kene vemendje gjat gjithe kohes atehere kur luajne me nje pompe.

2. Bej masah dhe stimuloje ne nje menyre te ndryshme si fillim. Kjo gje do te rris fluksin e gjakut dhe krijon nje baze te mire per perdorimin e pompes.

3. Lubrifikanti eshte i rendesishem. Ne qofte se deshiron te jete sa me e rehatshme stimulimi i lafshave, eshte e rekomanduar te jesh i epiluar.

4. Mbaji lafshat e brendshme te bashkuara per te evituar "thithjen" e mureve ne brendesi te vagines.

5.Mos ekzagjero atehere kur mundohesh te krijosh kenaqesi me pompen. Dhimbja e madhe nuk eshte e mire.10-20 minuta eshte nje kohe e mjaftueshme.

 

Duhet patur kujdes kur perdor nje pompe te tille.

Pamvarsisht sa te pelqen, mjaft do te thote mjaft. Te ekzagjerosh me thithjen e lafshave me nje pompe mund te coje ne prishjen e kapilareve dhe lafshat mund te behen menjehere me shenja.

No comments:

Post a Comment