Monday, August 8, 2011

Pozicioni i bambusit te ndare

Pozicioni i bambusit te ndare eshte nje nder te shumtat pozizione te Kama Sutra.Perkthimi i Sir Richard Burton i Kama Sutra perfshin tekstin e meposhtem:"Atehere kur femra vendos nje nga kembet ne shpatullat e partnerit dhe kemben tjeter e shtrin, ky pozicion quhet bambusi i ndare".

Ne kete pozicion, femra shtrihet ne kreva dhe mund te mbeshtetet ne jasteke te vendosur poshte kurrizit. Partneri i saj afrohet, ne gjunje ose me nje kembe, duke u perkulur pak perpara. Ky eshte nje pozicion i shkelqyer per te bere shkembime te lehta, te cilat jane te nevojshme per te stimuluar piken G. Femra mund te ferkohet dhe te rrotulloje belin per te krijuar nje kenaqesi edhe me te madhe. Levizjet larte e poshte te kembeve krijojne nje hark i cili leviz si fshirset e makines, perpara dhe mbrapa, ne zonen e pikes G. Ky pozicion eshte dicka me e avansuar sesa tjerat, por provoje. Ka mundesi te te habise.

 

 

 

No comments:

Post a Comment