Saturday, August 6, 2011

Keni degjuar per gPod?

Krijuesit e teknologjise se larte ne Japoni, kane kombinuar nje iPod me nje vibrator dhe e kane quajtur gPod.

Me nje gPod, nje femer mund te kenaqet me muyiken dhe te gjitha funksionet qe ofron nje iPod nder kohe qe mastrubohet. Kz dispoyitiv eshte, ndoshta, nje nga lodrat seksuale me te cuditshme te krijuara deri tani. Duke perdorur nje gPod, nje femer nuk eshte ne kontakt vetem me nje vibrator, por mund te lidhet edhe me nje mp3 player ose me nje telefon celular.

Nder kohe qe luan muzike, gPod transmeton edhe dirdhje ne funksion te melodise. Ichiro Kameda, krijuesi i gPod-it foli ne lidhje me funksionet e aparatit, duke thene se "Vibratori dridhet mbi bazen e muzikes te mp3 player-it apo te zerit qe transmeton telefoni. Keshtu qe, mund te perdoresh vibratorin nder kohe qe flet me te dashurin tend qe ndodhet ne cepin tjeter te Botes.". Shpikesi i aparatit ka krijuar kete projekt gjate 4 viteve te fundit ne te cilet ka punuar per ta bere idene realitet.

No comments:

Post a Comment