Tuesday, August 2, 2011

Kur eshte momenti me i mire per tu masturbuar se bashku?

Mos u forco te besh asnje gje ne qofte se nuk ndihesh rehat. Ta beni se bashku mund te jete nje eksperience intime shume e mire, por flasim gjithsesi per mastrurbimin, nje pjese thelbesore te intimitetit tone.Ne keto momente mund te jesh ti vete, te lesh turpin menjeane dhe ti lejosh vetes fantezite me te medha te tuat. Ne qofte se nuk je e pergatitr qe te eksplorosh kenaqesine e masturbimit sebashku me partnerin tend, mos u mundo kot. Prit deri sa te mesohesh me idene dhe pastaj vendose ne aplikim. Nuk ke asnje gje per te humbur!

Mbase mund te te ndihmoje te diskutoni sinqerisht rreth kesaj. Nuk duhet te te vije turp, po e kunderta. Mund ti tregoni njeri tjetrit kur keni filluar te masturboheni, ku dhe si preferoni ta beni dhe cfare ju pelqem dhe stimulon me te vertete. Duke folur hapur njeri me tjetrin, mund te kalosh tabute qe ke lidhur me kete subjekt.

Mund te duket e cuditshme qe te ndiqni njeri tjetrin duke u masturbuar ne fillim. Por, ne qofte se ndihesh me rehat, mund te mbyllesh syte ose ti propozosh partnerit qe te lidheni ne sy qe te dy.

No comments:

Post a Comment