Monday, August 8, 2011

Pozicionet seksuale me komode

Pjesa qe bie me shume ne sy (por jo e vetmja) te nje pozicioni seksual eshte pozicioni fizik real ne te cilin rri trupi.Jane me mijera pozicione ne te cilat mund te vendosim trupin. Ulur, ne gjunje,me kembet kryq, etj. Ne te shumten e rasteve, njerezit te cilet kane dhimbje dhe semundje kronike (qofte fjala per dhimbje kronike te shpatullave, azem, artit ose ndonje krah i thyer i cili nuk sherohet perpara 8 javesh) mund te gjejne ne vazhdimesi pozicione te cilat te funksjonojne per ta dhe te cilat mos ti japin dhimbje. Disa pozicione seksuale, sic eshte luga, jane te dhena nga pozicioni fizit te cilin e zgjedh. Pozicione te tjera seksuale funksjonojne pamvarsisht pozicionit fizik te trupit.

Mendo se cfare pozicioni te pelqen atehere kur ben seks. Cilat jane pozicionet me te rehatshme dhe cilat prej tyre te bejne qe te ndihesh seksi ose terheqese. Te besh dashuri me partneren ne kohen kur rri e perkulur si nje top eshte shume ndryshe sesa atehere kur ajo persiper. Te dyja mund te jene shume te mira, ne varesi te cdo personi. Mendo se cfare pozicione seksuale te cilat te pelqejne dhe disa te tjere te cilat deshiron ti provosh.

 

No comments:

Post a Comment