Thursday, September 1, 2011

Pse jane meshkujt te fiksuar nga penisi?

Cili eshte efekti i fiksimit dhe te lidhjes emocionale te cilen e ndjen mashkulli per penisin, ne jeten e tije seksuale?Dhe cfare mund te behet ne kete drejtim?

Fiksimi per penisin eshte nje gje e takuar shpesh. Ne qofte se nje mashkull eshte i fiksuar ne faktin se penisi i tij perfaqeson simbolin e burrerise, ose ne qofte se i kushton shume vemendje - keto jane vetem disa simptoma te cilat atestojne problemet ne cift.

Fiksimi krijon probleme ashtu per mashkullin por edhe per femrat, te cilat nuk ndjejne me perkedheljen e partnerit. Per me shume mashkulli eshte i shqetesuar te plotesoj rolin e machos. Ai pret shume gjera nga penisi i tij. Shpesh here, penisi eshte i perdorur per te fshehur disa probleme. 

Mitet e lidhura me penisin jane te krijuara shpesh here nga femra

Per fat te keq, shume femra jetojne me mendimin se mashkulli i perkryer eshte nje tip i mbyllur, i ftohte dhe narcisist. Prandaj, femrat duan vetem te kene kontakte seksuale me meshkujt, pa pasur nje marredhenie te qendrueshme dhe te vertete. Meshkujt kane frike se nuk do te plotesojne deshirat e femrave, keshtu qe i kushtojne shume vemendje penisit te tyre.

Penisi eshte nje "instrument".

Penisi eshte nje nga "instrumentet" per plotesimin e deshireva. Me siguri qe nuk eshte i vetmi. Partneret ndjejne kenaqesine me te madhe kur jane te relaksuar dhe i dhurohen njeri tjetrit. Ne qofte se deshiron qe partnerja jote te jete e kenaqur, lere auto-kenaqesine per situatat e veshtira!Luaj me partneren tende!

Nje mashkull i cili nuk e konsideron penisin e tij si qendren e universit mund te jete nje i dashur i embel. Ka nje tjeter sjellje ndaj femrave dhe, zakonisht, mund te arrij nje grad me te madh lirie. Me shume, i dashuri i embel ka pasione per shume gjera te cilat nuk i prisje. Seksi me nje mashkull i cili eshte ne gjendje te kuptoj vendin qe luan penisi ne jeten e tij eshte i mahnitshem.

No comments:

Post a Comment