Thursday, June 30, 2011

Gjej rekordin seksual favorit!

Lexo rreth distances me te madhe te ejakulimit, sasine me te madhe te spermes te gelltitur ndonjehere nga nje femer dhe te tjera rekorde seksuale... 

Menjehere pas matjes se penisit te tyre, meshkujt jane te interesuar dhe sa larg mund te ejakulojne atehere kur i vjen. E mire, ejakulimi me i larget i arritur nga nje mashkull ka qene 6 metra, dhe mbajtesi i ketij rekordit te habitshem eshte Horst Schultz

 

Ejakulimi femeror eshte mjaft i ujshem. Me gjithe kete, ejakulimi me i larget i nje femre ka qene 3 metra.

Mbajtesja e rekordit seksual te dyte boteror eshte Michelle Monahan nga Los Angeles.Ajo ka arritur te gelltise nje liter sperme, por, pas ketij akti kurajoz, e shkreta femer arriti ne spital, ku doktorreve ju desh ti boshatisnin zorret. Ajo eshte femra e pare e cila ka bere nje gje te tille. 

Nje tjeter femer vendosi nje rekord per faktin se pati numerin me te padh te partnereve te ndryshem seksual brenda 24 oresh. Ajo arriti te kenaqe 620 meshkuj brenda nje dite. Meshkujt kane ngelur shume mbrapa ne kete fushe. Pornostari Jon kishte si qellim te bente seks me 101 femra brenda 24oresh,, po arriti te kenaq vetem 52 nga keto. Ai vazhdoj me gjysmen tjeter te femrave dy jave me vone.

Numeri me i madh i ejakulimeve te realizuara nga nje mashkull brenda nje ore ka qene 16.

No comments:

Post a Comment