Wednesday, June 29, 2011

Ndrysho teknikat e masturbimit!

Nje nga gjerat zhgenjyese per sa i perket pergjigjes sone seksuale eshte se sa lehte mesohemi me dicka. 

Nje terapeut seksual e tha ne kete menyre: njerezit kane akte seksual fantastike dhe pastaj e bejne perhere njelloj deri sa entuziasmimi dhekreativiteti zhduken. Dhe pyesim veten ndonjehere pse jeta jone seksuale duket ndonjehere aq e merzitshme.

Qofte se je ne nje marredhenie me kohe te gjate, ose je vetem ose je diku midis ketyre te dyve, eshte e lehte te jesh e kapur ne rutine.

Per te prodhuar ndryshime ne jeten tende seksuale dhe te fillosh te mendosh te gjithe mundesite jashte kutise se jetes tende seksuale te tashme, fillo te ndryshosh nje aspekt te jetes tende seksuale solo.

- ne qofte se masturbohesh gjithmone me doren e djathte, fillo perdore eshte ate te majten

- ne qofte se masturbohesh vetem naten, ne krevat, jepi vetes disa momente kenaqesije dhe ne vend tjeter (por ne kushte sigurie dhe intime)

- ne qofte se ke tendencen te bazohesh mbi te njejtat fantazi, provo nje te re ose kerko per ndonje nga e kaluara jote.

E kape idene... panvarsisht se cfare ben, fillo beje ndryshe. Mund te jete pak e cuditshme ose e papelqyeshme  ne fillim por me kalimin e kohes mund te jape rezultate te papritura.

 

No comments:

Post a Comment