Wednesday, June 29, 2011

Stimulimi i vagines me gishta: Teknika te reja per stimulimin e vagines

Nje mjeshter i teknikave te stimulimit me gishta eshte nje mashkull, shume, shume i dashur nga femerat. Si thua te mesosh disa teknika te reja per stimulimin me gishta dhe ta njomesh partneren? 

Ne qofte se mbetesh pa ide dhe nuk e di si ta kenaqesh te dashuren, po ju japin disa keshilla te cilat nuk duhet ti humbesh. Dhe, mbaje mend, cdo femer e adhuron nje mashkull i cili di cfare te bej me duart e tije.

Teknika e stimulimint me gishta "Mjeshtri skulptor"

Per te bere ne menyren e duhur tekniken e stimulimit femeror me gishta te quajtur "mjeshtri skuplptor", duhet te formosh germen C me doren duke perthyer gishtin e madh siper dhe gjithtat e tjera poshte.

Pastaj imagjinoje vaginen e partneres si nje ore. Vendos gishtin e madh ne oren 6 pastaj levize deri ne oren 12. Pas kesaj, vendos dhe 4 gishtat e tjera rreth zones intime. Perpara se ti vendosesh ne vagine, sigurohu qe i lubrifikon ose i njom sa duhet me pershtyme.

Pasi gishtat e tua do te jene gati per penetrim, fillo te levizesh doren, e cila duhet te jete ne forme C, siper dhe poshte. Duke pasur gishtat e perkulura do te mund ti prekesh piken G me lehtesi. Mund ta njohesh piken G duke qene nje zone pak e forte ne pjesen e brendshme te mureve te vagines.

Keshtu qe mund mund te shtypesh pak me gishtin e madh ne nje vend te rastesishem ose mund ta ferkosh rreth pikes G.

Perdor dhe doren tjeter dhe vendose mbi barkun e partneres, persiper zones intime.Tani hap kater gishtat te" dores se punes " dhe perkedheli zonen intime sa me shume te jete e mundur. Ne qofte se e ben se si duhet, partnerja juaj do te ndjeje nje kenaqesi te madhe.

Teknika e stimulimit me gishta: "Teknika dinamike"

Teknika e stimulimit te femra e njohur si "Teknika dinamike" eshte nje upgrade i teknikes se "mjeshtrit skulptor".

Cfare duhet te besh eshte te levizesh gishtin e madh ne brendesi te vagines nga ora ne ore, sikur gishti jot tregon kalimin e kohes nga 1 ne 12, por duke ndaluar ne cdo ore. Fillo nga 12 dhe vazhdo deri ne oren 6 dhe  keshtu me radhe.

Ne kohen qe ben kete, mund ta shtypesh pak me doren tjeter ne bark, dhe me mire, te stimulosh klitorisin me te.

No comments:

Post a Comment