Monday, June 20, 2011

Do te pelqente nje loder seksuale te cilen ta perdornit te dy?

Vibratori i dyfishte mund te kenaqe eshte ciftet heteroseksuale, jo vetem ato homoseksuale. Nuk prish pune ta provosh...

Nje dhurate e mire per ciftet e lezbikeve

Ciftet e lezbikeve gezohen rreth seksit me mire me ndihmen e nje vibratori, gje e vetekuptueshte dhe e pranuar.

Vibratorat e dyfishte, me te cilat te dyja parteneret mund te kenaqen ne te njejten kohe, jane nje ide e perkryer per dhurate. Perdorimi i tyre eshte i thjeshte.

Femrat fusin te njejtin vibrator ne vaginat e tyre dhe fillojne te penetrojne njera tjetren. Kjo gje i lejon te vendose ritmin dhe graden e eksitimin te parteneres. Stimulimi mund te jete i perseritur dhe anal ose penetrimi mund te jete i realizuar i dyfishte ne vagine dhe ne anus. Rekomandohet eshte perdorimi i nje librifikanti per te marre nje kenaqesi me te madhe.

 

 Vibratori i dyfishte eshte i mireseardhur eshte per meshkujt homoseksual.

Ciftet gay mund te provojne dicka te ngjashme, duke pasur parasysh se njeri nga parteneret eshte i munguar , zakonisht, nga penetrimi anal. Vibratorat e dyfishta lejojne kenaqesine e njekohshme anale dhe provojne ndjenja te cilat ciftet homoseksuale nuk i kane provuar me perpara. Rekomandojme qe te dy parteneret te bejne masazh ne peniset e tyre gjate kohes qe vibratori eshte ne aksion sepse kjo menyre do ti krijoje kenaqesi shume me te medha.

Ne qofte se mund te bejne kete gje, do te mund te arrijne ne orgazem sebashku sepse kenaqesia do te jete me te vertete e pamase. Si rrjedhoje, vibratorat e dyfishte mund te perdoren gjate preludit, por edhe gjate aktit seksual per te arritur ne orgazem.Edhe ciftet heteroseksuale mund te kenaqen me nje vibrator te dyfishte.

Pse duhet ti mungoje cifteve heteroseksuale kenaqesia e ofruar nga nje vibrator i dyfishte? Ne qofte se jeni persona te hapur, blini nje dhe beni gjera te ndryshme. Si shaka, mund ta merrni te dy ne goje dhe te tallni njeri tjetrin.

 

No comments:

Post a Comment