Thursday, June 23, 2011

Pozicioni me i mire per te ngelur shtatzane

Ti dhe partneri juaj deshironi nje femije dhe jeni te shqetesuar per kete gje? 

Atehere do te jeni te gezuar kur do te lexoni listen e pozicioneve seksuale te cilat ju ndihmojne qe te ngelni shtatzane me shpejt.

Shumica e eksperteve rekomandojne pozicionin e eksploruesit. Ato thone se eshte me mire atehere kur femra do te ngele shtatzane te rrije shtrire ne krevat me shpatulla te pakten nje ore pas aktit seksual dhe te mbaje kembet siper. Ky abordit nuk eshte i pershtatshem per femrat te cilat jane shume te predisponuara per infeksione dhe zakonisht lahen menjehere pasi bejne dashuri.

Pozicioni i ashtu quajtur "Doggy style" - kur femra rri ne gjunje- sjell pike e ezhakulimit me afer vezores dhe e ndihmon ne kete menyre femren te mbetet shtatzane. 

Ne qofte se rrini i shtrire me nje ane, ngjitur, mund te jeni me i relaksuar dhe ne kete menyre do te rritet shanci i ndjesise se intimitetit dhe gjithashtu shanci per te ngele shtatzane.

Orgazmi luan, gjithashtu, nje rol te rendesishem ne krijimin e nje femije.Dhimbjet e barkut te cilat jane si pasoja e orgazmes sjellin spermen me prane vezores.

No comments:

Post a Comment