Monday, June 20, 2011

Luaj me nje buttplug!

Buttplug eshte nje loder per ato qe pelqejne seksin anal ose per ato te cilet sapo kane filluar te njohin kenaqesi te tilla.
Eshte nje aksesor seksual i njohur edhe midis meshkujve, edhe midis femrave. Zakonisht, eshte i perdorur gjate preludit qe te con ne nje kontakt seksual anal. Femrave i pelqen sepse stimulimi anal i jep nje ndjenje permbushjeje. Meshkujt e perdorin per stimulimin e prostates.

Ne shikim te pare, duket si nje kon, me i ngushte ne nje ane, per te qene me i lehte per tu futur ne anus dhe me i gjere ne baze, qe te mos hyje i gjithi ne rektum. Por gjendet ne forma dhe madhesi te ndryshme:  jane ato rrumbullaket te cilat ngjasojme me topat anale, ekzistojne dhe buttplug te cilat vibrojne.
Keto jane te perbera nga materiale te ndryshme: latex, metal, silikon, kauciuk…Te keshillojme te perdoresh gjithmone librifikant. Ky aksesor eshte i pershtatshem eshte per ato qe jane fillestare ne seksin anal. Sigurisht, ne fillim duhet te perdorni nje me te vogel.

No comments:

Post a Comment