Monday, June 20, 2011

Aksesor seksual: dildo i dyfishte per kenaqesi te dyfishte

Ky eshte nje nga dildot me popullor per sa i perket aksesoreve seksuale sepse mund te perdoret pa duar ose te dy parteneret mund ta perdorin ne te njejten kohe.Ky lloj dildo eshte me i holle dhe me i gjate sesa ai i zakonshme.Ai eshte i bere nga dy pjese. Nje menyre per ta perdorur eshte qe te hapesh pak felat e vagines dhe te vendosesh pjesen me te vogen ne vagine, ndersa pjesa tjeter me e madhe, e cila ka nerva ne fund mund te ferkohet me klitorisin. Qe te kesh orgazem me shpejte, mund te ferkohesh me te.

Dildo mund te futet kudo qe te krijon kenaqesi. Mund ta perdoresh per kenaqesi te dyfishte duke e futur ne anus dhe ne vagin ne te njejte kohe, ose mund ta perdoresh bashke me partenerin tuaj.

Per me teper, ky dildo eshte i mire per te forcuar muskujt e vagines ose ato anal dhe mund te perdoret per te permiresuar gradualisht orgazmat. Disa dildo kane nje vrime ne pjesen e poshtme per te vendosur bateri te cilat aktivizojne vibracione, cfare te ofron nje kenaqesi edhe me te madhe.

Atehere kur provon aksesore seksuale te rinj, sigurohu qe do te bledh nje dildo te dyfishte te fabrikuar 100% me silikon, sepse ky perthyhen me lehte.

No comments:

Post a Comment