Wednesday, June 29, 2011

Gezoju seksit tantrik: Provo pozicionin Yabyum

Ne qofte se shkon pas seksit plote me ndjenja dhe deshire, provo pozicionin yabyum dhe gezoju magjise Tantra.

 

Pozicioni yabyum i perket seksit tantrik dhe vjen nga yoga. Seksi tantrik bazohet ne shtyrjen e ejakulimit sa me shume qe mundet dhe eksperimentimin e nje sere emocionesh dhe ndjenjash perpara se te arrish ne orgazem. Ne kete situate eshte e mundur te lidhesh me partnerin tend ne shume lloje menyrash. Je ne gjendje te kuptosh veten dhe partnerin ne nje menyre shume te thelle.

Pozicioni yabyum.

Ky pozicion seksual eshte shume popullor ne Azi, por fiton toke ne te gjithe boten. Pozicioni yabyum eshte keshtu: mashkulli eshte i ulur poshte me kembet kryq ose te shtrira, kurse femra eshte e ulur me kembet rreth belit te mashkullit. Gjokset e partnereve preken konstant, kurse penisi eshte i futur thelle ne vagine. 

Ne kohen qe mashkulli nxjerr frymen, duhet te imagjinoje nje lum energjie i cili i pershkon trupin dhe i del nga goja. Femera thith ate cfare nxorri mashkulli dhe lejon qe energjia ti pershkoj trupin. Kur ajo nxjerr frymen, mashkulli duhet te marre fryme dhe te pranoje energjine e derguar nga femera dhe ta lejoje te kaloje nga zemera dhe te arrije ne penis. Kur ndodhesh ne kete pozicion, eshte e rendesishme qe te kesh nje pamje te energjise e cila leviz midis zemerave te te dy te dashuruarve.

 

No comments:

Post a Comment