Wednesday, July 27, 2011

Edhe femrat "ejakulojne"

Si e gjeten shkencetaret se ejakulimi femeror nuk eshte i njejti me rrjedhjen e urines?Kokra qe ndihmoj ne zbulimin e misterit

Jo vetem ne, njerezit e thjeshte, por edhe shkencetaret ishin te interesuar se si eshte puna me ejakulimin femeror. Eshte me te vertete ejakulim apo rrjedhje e vezores?

Ndodhet nje kokerr e cila e ngjyros urinen dhe e ben ngjyre blu. Kjo ju administruar femrave te cilat ejakulojne. U zbulua qe lengu i tyre nuk ishte blu, te pakten jo aq blu sa ngjyroset urina normalisht. Ekzistojne edhe shenja urine te sekretuara ne te njejten menyre si ne rastin e meshkujve.Pse te gjithe meshkujt ejakulojne ne kohen qe per femrat eshte vetem nje perjashtim?

Femrat nuk degjojne shume shpesh te flitet rreth ejakulimit femeror dhe as qe mund te shpjegoje cfare ndodh me ato, keshtu qe ndonjehere kane frike. Kane frike se mos i shpeton urina, si rezultat kontraktojne muskujt shume forte. Disa prej tyre kane turp dhe nuk mund te relaksohen me te vertete. Mbase injoranca rreth orgazmes femerore eshte me nje rendesi thelberore ne kete rast.

Femrave thjesh nuk i thuhet qe mund te ejakulojne. Me shume, ndryshimi midis orgazmit femeror dhe atij mashkullor eshte e shpjeguar disa here vetem nepermjet ekalulimit. Dhe prandaj femrat lidhin ndjenjen e tyre me cfare i eshte thene - ajo per te bere urinen. Askush nuk i ka thene qe mund te jete gje tjeter.Influenca e industrise porno

Edhe pse industria porno ekzagjeron gjithmone dhe tregon disa gjera ne menyre spektakolare, eshte e dobishme per femrat te ejakulojne. Filmat porno tregojne se meshkujt edhe femrat mund te ejakulojne, keshtu qe nuk ka pse te kesh frike ose ta shikosh kete gje si dicka anormale.

No comments:

Post a Comment