Sunday, July 31, 2011

Lodra seksuale jote e pare

Lodrat seksuale nuk jane gje tjeter vec se instrumenta te cilat kane si qellim qe te ndihmojne te besh eksperimente dhe mbase qe duhet te provoni disa me perpara deri sa te gjeni ate qe ju pelqene.Ja disa sugjerime baze se si te zgjedhesh lodren e pare seksuale:

- Fillo me dicka te lire;

- Zgjidh nje loder me shume funksjone;

- Zgjidh dicka te thjeshte. Zilet ose bilbilat jane te interesante, por zakonisht nuk jane te nevojshme;

- Heren e pare kur provon nje loder, provoje vetem. Do te ndiesh me pak presjon dhe do te kesh ndjenjen qe je me e lire te besh eksperiment;

- Sigurohu qe ke librifikant dhe bateri.

Lodrat seksuale jane nder te paktat produkte konsumi ne bote te cilat nuk vijne me libra perdorimi te specifikuara. Ne fakt, zakonisht nuk kane asnje lloj instruksione perdorimi.

Dhe kjo sepse menyra se si perdor nje loder varet ne pergjithesi nga ti dhe nga ajo qe do qe lodra seksuale te bej per ty.

No comments:

Post a Comment