Tuesday, July 26, 2011

Cfare metode per te rritur penisin funksjonon?

Deshiron nje penis me te madh? Lexo dhe zbulo cfare metode per te rritur penisin funksionon.


Shume kompani premtojne rritjen e penisit kundejt lekeve, cfare ne te shumten e rasteve eshte nje mashtrim.Cfare mendojne ekspertet per metodat per rritjen e penisit dhe per rezultatet e arritura?

Sipas tyre, mjekimet e ndryshme dhe ushtrimet per rritjen e penisit jane humbje kohe dhe nuk japin rezultate te dukshme. Procedurat kirugjike per rritjen e penisit jane te konsideruara si metodat me te mira.

Procedura kirurgjike per rritjen e penisit

Keto operacione behen ne klinika private te ndryshme. Cmimet e procedurave jane mjaft te medha dhe mund te ndodhin probleme (rrjedhje gjaku, infeksione, deformime te organit).

Nje nder metodat me popullore eshte prerja e ligamenteve te siperme (ligamentet e siperme ngrene penisin gjate ereksionit). Pas operationit, do te jete i drejtuar poshte.

 Zmadhimi i penisit

Pergjate historise, njerezit kane perdorur metoda te ndryshme per te zmadhuar penisin. Shpesh here kane demtuar organet seksuale, ne vecanti demtime me ereksionin. Sot, kemi metoda te ngjashme te cilat jane te sigurta dhe te cilat jane te konsideruara 97% sukses. Nje nga keto metoda eshte perdorimi i nje peshe e cila zgjat penisin dhe indet e tij. Mban kete peshe disa ore ne dite, keshtu qe organi rri gjat gjithe kohes i zgjatur ne maksimum, cfare ka impakt mbi indet, pra dhe mbi gjatesine e organit. Pas disa muajsh mund te shikosh rezultatin.

Meshkujt nga Spanja dhe Italia thone qe metoda eshte e mire dhe qe jep rezultate. Ato te cilet e perdoren peshen cdo dite per 4 muaj, thone qe penisi i tyre u rrit me afersisht 1cm. Rritja e penisit varet nga cdo njeri me vete, por mund te marresh dhe nje rritje prej 4 cm. Rritja vihet re ne ereksion por edhe ne gjendje pushimi.

No comments:

Post a Comment