Tuesday, July 26, 2011

Si mund te kesh nje gjoks terheqes?

Femerat shpesh here admirojne gjoksin e meshkujve. Sigurohu qe gjoksi jot te jete shume terheqes!Qendrimi rreth gjoksit te meshkujve

Rreth gjoksit te femerave me siguri qe nuk jane thene pak gjera. Perkundrazi! Shpesh here duket sikur i japim vemendje te tepruar. Ndryshe, flasim shume pak per gjoksin e meshkujve. Kjo nuk do te thote qe nuk jane te rendesishem. Nje gjoks muskuloz dhe i zhvilluar mire eshte gjithmone terheqes, vetem se ky nuk eshte shum i njohur, nuk flitet rreth tij as te pakten gjysma nga sa flitet per gjoksin e femrave.Gjoksi shume i vogel apo shume i madh

Meshkujt kane probleme te ngjashme me femrat. Vetem se nuk flitet per kete, nuk do te thote qe nuk ekzistojn.. Gjoksi meshkujve mund te jete shume i madh, shume i vogel ose te varur.Gjithashtu, ato jane nje faktor terheqjeje ashtu sic eshte dhe gjoksi i femrave.

"Sa me te medhenj, aq me mire" nuk eshte nje kriter i cili ti aplikohet gjoksit te meshkujve. Keto mund te jene, me siguri, te medhenj dhe terheqes, por madhesia e tyre duhet te jete e pershtatshme, perpara te gjithave.

Gjoksi shume i vogel

Per meshkujt qe kane gjoksin shume te vogel, jane dy mundesi. Ato mund ta rrisin nepermjet nderhyrjeve kirurgjikale ose nepermjet sportit.

Si te rrisesh gjoksin me sport?

Muskujt e gjoksit jane nje objekt popullor per tu admiruar.Ekspertet rekomandojne ne vecanti ushtrimet me peshe ku e rendesishme eshte te furnizoje suportin e sakte per shpatullat, cfare do te thote qe duhet te besh ushtrime nga pozicioni i shtrire dhe jo ne kembe.

Keto ushtrime kane disa tipa ngritjesh duke perdorur muskujt e gjoksit nga pozicione te ndryshme per te forcuar pjese te ndryshme. Pervec se forcimit te muskujve, duhet te djegesh dhe dhjamin. Keshtu qe rekomandohet noti, sport me te cilin djeg shume dhjam dhe forcon muskujt e gjoksit.

No comments:

Post a Comment