Tuesday, July 26, 2011

Eksitoje ne restorant!

Ne kohen e nje darke te kendshme, lere qe te shijoje dhe nje pjes nga ty.Te eksitosh partnerin ne restorant mund te jete nje prelud i shkelqyeshem.

Gjeste seksi me dore

Perpara se te dalesh per darke, vishu me nje fustan terheqes, me te cilen te nxjerresh format pa asnje turp. Ver dhe nje varese te bukur e cila te jete e gjate dhe te qendroje midis gokseve te tua. Lere qe te mendoj qe e pret nje nate e paharrueshme qe ne kohen e darkes.

Mund te fillosh duke i hedhur shikime joshese dhe duke luajtur me varesen. Levize varesen sa ne te majte e sa ne te djathte me gishtat dhe cdo here shiko perkedhel kalimthi gjoksin. Rregulloje flokun me dore per ti treguar qe fillove te nxeheresh dhe perkedhele qafen. Edhe pse do te sillesh sikur nuk veren gje, nuk do te kaloje pa u vene re shikimi i partnerit plot me deshire, i fiksuar mbi gjoksin tend.
Aktivitete erotike nen tavoline.

Nje levizje e cila nuk do ta lere indiferent eshte ta perkedhelesh me kembe nen tavoline. Hiqe kepucen dhe kerkoj kemben. Perkedhele ne anen e jashtme, pastaj nga ana e brendshme. Qe te arrish objektivin me lehte, perdor kemben te cilen e perdor me mire. Per shembull. ne qofte se perdor kemben e djathte, perkedheli kemben e djathte dhe keshtu me kemben e majte. Kjo gje do te lejoje qe te levizesh kemben me lehte dhe keshtu te arrish ne zonat ku ai mund te eksitohet me lehte.

Kur arrin ne gjunje, fillo lojen dhe zhvendosi kembet ne pjesen e brendshme te kembeve te tija, por kij kujdes qe te besh gjithcka  pa te pare te tjeret. Ne qofte se partneri juaj tregon shenja aprovimi, perdor kemben dhe fillo ta stimulosh ne zonen intime. Ki kujdes se mos mbaron lojen para kohe me pantallonat e qullet.

Luaj me pijen tende

Porosit nje cokollate te nxehte ose nje pije me akull. Mundohu te nxjerresh nje kub akulli nga gota me luge.Ne qofte se nuk mundesh keshtu, provoje ta kapesh me buze. Pastaj merre midis duarve dhe fillo te luash me te me buzet e tua. Njomi pak me kubin e akullit dhe lepiji ne menyre provokuese. Si embelsire, kafshoji lehte buzet e tua.

Lepiji gishtat dhe thithe te gjithe ujin qe ke mbi to. Sikur je duke e bere me penisin e tij. Lere te imagjinoje se cfare e pret pas darkes.

 

No comments:

Post a Comment