Tuesday, July 26, 2011

Forma e penisit eshte e dhene nga gishti i madh

Harroje hunden, madhesine e kembes apo rracen.Mund te dallosh formen e penisit duke pare pak me vemendje gishtin e madh te partnerit tend.

Gishti i madh dhe penisi

Forma e gishtit te madh perputhet me formen e penisit. Ne qofte se veren se nje mashkull ka gishtin e madh me te trashe ne baze, kurse ne thua eshte me i holle, atehere do te thote qe eshte penisi eshte pak a shume njesoj. Koka e penisit eshte pak me e vogel, ne kohe qe pjesa e tjeter eshte e madhe.Ne qofte se pjesa e siperme e gishtit eshte gjithashtu me e trashe, atehere dhe koka e penisit do te duke e njejte.

Ne qofte se shikon nje mashkull me gishtat e gjate, por te trasha qe hollohen ne pjesen e siperme, do te zbullosh nje penis mjaft te madh dhe te gjere ne pantallonat e tij, por me nje koke me te vogel. Ne qofte se forma e gishtit eshte e vogel, por me e trashe ne pjesen e thorit, koka e penisit do te jete me e madhe sesa pjesa tjeter.

Meshkujt te cilet kane gishtat shume te bukura dhe femerore, kane dhe penisin te strukturuar bukur. Ne qofte se gishti i madh eshte pak i perthyer, mos te habiteni ne qofte se zbuloni qe eshte penisi eshte i njejte. Meshkujt te cilet kane thorin e madh sa gishti kane nje penis pak te perthyer ose me shume vena.Gjatesia

Per te gjetur gjatesine e penisit, duhet te kesh parasysh te gjithe doren. Kujdes. Ne qofte se gishtat jane te gjate ne krahasim me pjesen tjeter te dores, nuk do te thote qe gjatesia e penisit do te reflektoje kete gje. Gjatesia mund te gjendet duke analizuar gishtin e madh, duke e krahasuar me gishtat e tjetre, por eshte me doren.

Pra, ne qofte se nje nga ato persona qe ve sasine perpara  cilesise, mund te gjesh me lehtesi mashkullin e enderrave qe ne takimin e pare duke ndjekur keto detaje.Trashesia

Trashesia e penisit mund te gjendet ne te njejten menyre. Duhet patur parasysh se duhen llogarit te gjitha gishtat e dores. Trashesia e penisit ne varesi te gishtit te madh jane gjithmone te verteta 100% ne qofte se shikon me vemendje.

Kur shikon trashesine e gishtit te madh, mos ver theksin vetem ne mezin e tij, por shikoje te gjithe gishtin, qe nga baza deri siper. Mund te marresh nje evaluim me te sakte ne qofte se shikon nga ana e jashtme e gishtit dhe jo nga ana e brendshme.

Mjaft teori, tani eshte koha te vesh ne praktike ate qe sapo mesuat.

 

 

No comments:

Post a Comment