Sunday, July 31, 2011

Edhe femrat deshirojne te bejne seks ne grup!

Femrat e gjejne idene per te bere seks ne grup shume terheqese, aq terheqese, sesa shpesh here jane fillimtaret e nje reprize te tille.Seksi me tresh ze vendin e pare ne ne topin e fantezive

Rehotpie.com , siti me i madh i dating australian, zhvilloj nje sutim ne radhen e 8700 anetareve te cilet kishin marre pjese ne seks ne grup. 40% nga keto thane qe anetaret e te dy sekseve u perfaqesuan ne menyre te barabarte ne seksin ne grup, 30% nga keto kishin marre pjese ne seks ne grup ku shumica ishin meshkuj, kurse per sa i perket pjeses tjeter prej 30%, shumica ishin femra.

Seksi me tresh eshte ne vazhdimesi me popullori, por vetem nje e treta e pjestareve thane qe kishin marre pjese ne nje akt seksual ne grup i cili kishte 5 ose me shume persona.

Seksi ne grup eshte me popullor ne radhet e cifteve sesa ne radhet e njerezeve vetem, kurse arsyet e tyre per te marre pjese jane eksitimi, ndryshimi dhe deshira per te ndryshuar dicka ne marredhenien e tyre per kohe te gjate.Seksi ne grup eshte popullor edhe ne radhet e femrave!

Eshte, gjithashtu, interesante qe ideja e seksit ne grup eshte pothuajse po aq terheqese per meshkujt, por edhe per femrat. Nje numer i madh prej 46% te femrave ishin fillestaret e seksit ne grup.

Geoff Barker, ekspert ne marredhenie, deklaroj se femrat nga Australia jane me te lira shpirterisht sesa meshkujt: "Thash qe meshkujt do te ishin me te interesuarit, por me sa duket femra jane edhe me te entuziasmuara nga seksi ne grup,sesa meshkujt. Ne dallim nga meshkujt, femrat nuk ndjejne asnje presion nga ana e shoqerise dhe shprehja e seksualitetit te tyre eshte e inkurajuar nga mass-media dhe meshkujt.

Me sa duket asnje gje nuk eshte sic ishte ne te kaluaren....

No comments:

Post a Comment