Sunday, July 31, 2011

Njihu me shokun e femrave: Buddly

Per disa femra, vibratori eshte si nje shok i mire, per mos te theme shoku me i mire.Per kete arsye, linja e vibratoreve Toyfriend ofron produkte te forta, funksjonale dhe te krijuara ne ate menyre qe te jene te lezetshme dhe cdo femer ti pelqeje.

Buddly eshte nje vibrator prej silikoni, me bateri, i pershtatshem per perdorim te jashtem, por edhe te brendshem, i mire per te gjithe anet, madhesite dhe format e trupit dhe me nje cmim te mire ne krahasim me cilesine.

Eshte e perbere nga tre sfera te graduara dhe prej nje motorii me pese funksione i cili do te ofroje ndjenja te forta. Eshte nje zgjedhje e pershtatshme per adhurueset e vibratoreve te ndodhura ne fillim ose ne mezin e "karrieres"

No comments:

Post a Comment