Thursday, July 21, 2011

Penisi ka personalitetin e tij!

Penisi aksionon shume here si ti doje qefi. Ai funksionon ose deshton, sikurse nje personaliteti. 

Penisi aksionin ne te shumten e rasteve si ti doje qefi. Ai funksionon ose deshton. Gjithashtu, eshte i konsideruar si nje nder organet njerezore me simbolike, si shenje e dominimit.

Penisi i perket te dyve.

Nuk duam te hyjne ne psikoanaliza ose biologji, por nuk do te jete dicka e keqe ne qofte se themi qe penisi, pamvarsisht qe eshte pjese e truptij te tij, i perket ne fakt te dy partnereve.

Kjo lidhje e sakte e emocioneve te programuara e pershtat nje mashkull me te gjithe llojet e eksperiencave dhe ndjenjave te lidhura me seksualitetin, identifet dhe zhvillim.

Kurse teoria e Freud ne lidhje me friken e meshkujve qe femerat ose nje prind xheloz do ti marr penisin (ne kohe qe femra e shikon si dicka qe ka humbur) eshte nje gje e shpjegueshme biologjikisht, por kjo do te thjeshtonte shume gjerat.Penisi eshte i admiruar nga femra ashtu sic meshkujt admirojne gjoksin e femrave

Penisi eshte nje okjekt estetik

Penisi mahnit te dy sekses per shkak te lekures, mundesite e tij dhe ereksionin por dhe per mundesite e tjera. Kurse pamvarsia e tij eshte pak si e frikshme. Por keshtu eshte i programuar ai. Te pergjigjet automatikisht disa stimujve.

Fakti qe penisi njerezor eshte me i madh sesa i te paraardhesve tone eshte mbase nje rezultat te funksioneve psikologjike te komplikuara.

Pse jane meshkujt te obseduar nga penisi

Shpesh here ai i tregon meshkujve auto-respekt dhe ndjenjen e identitetit. Keshtu qe, ne qofte se penisi nuk punon ose, edhe me keq, eshte i refuzuar nga nje femer, pasojat jane katastrofale.

Keshtu shpjegohet edhe shqetesimi i meshkujve per sa i perket madhesise se penisit te tyre. Gjithsesi, madhesia nuk ka lidhje fare me pa aftesine e tij fizike qe te kenaq partneren, duke pasur parasysh qe orgazna e femrave nuk eshte e varuar se sa thelle eshte penetruar. 

Duhe te pranojme qe, ideja e nje penisi te madh mund te eksitoje shume nga perfaqesuese e seksit te bukur, kurse disa deklarojne qe e ndjejne me thelle.

Dhe gjithsesi, nje vagin i pa dilatuar ka rreth 8-9 centimetra. Ne rastin me te mire, trashesia eshte ajo qe ka rendesi. Madhesia e nje penisi ne pushim, gjithashtu, nuk ka te beje me madhesine e tij atehere kur eshte ne ereksion. Nje penis i cili eshte i madh atehere kur nuk eshte i stimuluar zakonisht nuk rritet shume gjat ereksionit.

No comments:

Post a Comment