Monday, September 12, 2011

Luaj me mua ne krevat!

Ne qofte se jeto jote seksuale eshte e bllokuar ne rutine, beje me te kendshme me disa lojra erotike te egra dhe te buta ne te njejten kohe.Tendenca per te luajtur eshte natyrale dhe vjen papritur qe ne moshen kur jemi te vegjel. Edhe ne lojrat me te vjetera psihologet mund te gjejne disa tendenca seksuale.

Kur riktheheni ne lojrat seksuale?

Njerezit ndalojne ne menyre spontane nga lojrat ne adoleshence. Ato zevendesojne lojrat me aktivitete sportive dhe intelektuale te cilat nuk jane me shume spontane, por kane disa limita dhe rregulla fikse.

Me gjithe keto, njerezit fillojne te luajne lojra perseri atehere kur jane te pjekur seksualisht. Keto lojra nuk cojne gjithmone ne aktin seksual. Ato perfaqesojne shume here vetem nje loje te rikthyer nga femijeria, me nje drame erotismi.

Hapa dollapa (fshehurazi) , eshte ne fakt nje loje erotike.

Ciftet dhe shoket e tyre mund te luajne me tu fshehur. Nje person i cili ka syte e mbyllur, me siguri, nuk humb rastin qe te ndjeje ne detaje trupin e personit qe duhet te gjeje.

Kush mendon me per pokerin me tu zhveshur?

Nje nga lojrat klasike me permbatje erotike eshte pokeri me tu zhveshur, por i cili mund te jete i luajtur nga dy ose me shume persona. Ky eshte nje lojre voyeurismi dhe exhibitionismi. Travestismi mund te jete i perdorul ne loje, domethen gruaja, e veshur si mashkull, te zhvesh burrin, te veshur si femer.Lidhja e duarve si nje fantazi komplet normale

Nje nga variantet e kesaj loje eshte lidhja e duarve dhe kembeve te partnerit ne pozicione te ndryshme (ky eshte nje loje shume e njohur, e quajtur bondage). Fakti qe nje nga partneret eshte ne "gjynahun" e tjetrit i nxeh te dy palet. Kjo loje nuk eshte e ndjekur gjithmone me akt seksual, por ne qofte se shfaqet, shum here eshte loja e perdhunimit.

Lojrat kane origjine te perbashket?

Nje burim inspirimi per shume lojra ka origjinat ne sadomasokism, ne lidhjen e partnerit dhe ne disa pozicione te cilat shfaqin nenshtrimin - pergjunjezimin, hecjen ne gjunje. Dhe keto jane komplet normale. Loja me e shpeshte eshte rrahja e lehte mbi prapanice e cila dhemb pak dhe cliron kenaqesi erotike te forte. Me siguri, keto gjera duhet te mbeten lojra dhe mos te kthehen asnjehere ne nje denim te vertet. Te dy partneret duhet te jene dakord me lojen dhe rregullat e ketij duhet te behen perpara.

Imagjinata ka rendesi

Perdor imagjinaten. Partneri nuk duhet as te jete atje. Per shembull, mund te luani pak me ndryshe. Vendosni dicka ku mund te vizatoni ose shkruani me shkumes ne banjo. Ne te, mund te shkruani ose vizatoni disa fantazi te cilat nuk keni guxim ti thoni.

No comments:

Post a Comment