Tuesday, September 13, 2011

Ligje te pazakonshme per seks

Ne Shtetet e Bashkuara eshte e specifikuar ne ligj qe nje mashkull nuk mund te kete marredhenie seksuale me nje peshk.



Ne Indonezi, masturbimi ndershkohet me varje...

Kam qeshur shpesh here, ne vecanti me ligjet e Shteteve te Bashkuara. Amerikanet jane specialista ne pranimin e ligjeve te pazakonshme dhe gati cdo shtet Amerikan ka te pakten nje ligje te tille te cuditshem.Ja te shikojme cilat jane ligjet me te cuditshme te lidhura me seksin.

Pennsylvania: 

Nje mashkull nuk mund te jete i eksituar ne publik, kurse seksi anal ndershkohet me nje gjobe prej disa mije dollaresh.



Montana:

Ne Bozeman, eshte e paligjshme te kesh marredhenie seksuale ne stolin perpara shtepise pas perendimit te djellit, ne qofte se pjesetaret jane komplet lakuriq (ne qofte se ke corape veshur nuk shkel ligjin).

Minnesota:

Nje mashkull nuk ka te drejte te kete marredhenie seksuale me nje peshk (femrat si duket munden). Gjithashtu, eshte e paligjshme te flesh lakuriq. Ne Alexandria, mashkullit i eshte e ndaluar te kryej marredhenie seksuale me gruan ne qofte se goja e tij bie er hurdhure, qepe ose sardelesh. Thuhet ne ligj se mashkulli eshte i detyruar qe te laje dhembet ne qofte se gruaja i kerkon kete.

Wyoming:

Ne Newcastle eshte nje ligj i cili i ndalon cifteve qe te bejne seks ne frigoriferat per mishin e tregut.

Ohio:

Ne Cleveland, femrat nuk kane te drejte qe te mbajne kepuce me llak dhe fustan ne te njejten kohe sepse nje mashkull mund te shikoje reflektimin e pjeseve intime ne kepuce.



Utah:

Ne Tremont, femrave i eshte e ndaluar te bejne seks ne ambulanca. Ne qofte se nje femer eshte kapur duke bere seks ne nje ambulance, do te marr gjobe dhe emeri i saj do te shfaqet ne gazetat publike. Mashkulli me te cilin femra ka bere seks ne ambulance nuk eshte i akuzuar per asnje gje dhe emeri i tij eshte i ruajtur sekret.

Arizona: 
Femrat mund te shfaqen topless ne publik sepse gjokset nuk jane te konsideruara pjese intime.

Illinois:

Eshte e ndershkuar me ligj seksi gjat kohes se peshkimit ose gjuetise, ne qofte se ato te mesipermet ndodhin gjat dites ne te cilen martohesh.

Nebraska:

Ciftet te cilat kalojne naten ne hotel jane te detyruara te mbajne kemisha nate te bardha, prej pambuku te cilat jane te ofruara nga hoteli. Nuk kane te drejte ti heqin as gjat kohes kur bejne seks.



Ohio:

Seksi anal eshte i paligjshem.

Oregon:

Ne Willowdale, meshkujt paguajne gjoben ne qofte se "flasim piset"  ne kohe qe bejne seks. Nga ana tjeter, femrat mund te thuajne cfare te deshirojne.

Wisconsin:

Sipas nje ligji te Connorsville, eshte e paligjshme qe nje mashkull te gjuaj me arme zjarri ne kohe qe partnerja e tij ka orgazem.




Ja dhe disa ligje nga jashte Amerikes. Ne Londer eshte e paligjshme qe te besh seks ne nje motorciklete te parkuar. Ne Indonezi, ndershkimi per masturbim eshte varja. Ne Liverpool, shiteset mund te punojne topless vetem ne dyqanet me peshq ekzotik. Ne Hong Kong, nje femer e tradhetuar mund te vrase burrin. Mund ta beje kete vetem me duar bosh,ne kohe qe dashnoren e ketij mund ta vrase si te deshiroje.

No comments:

Post a Comment