Thursday, September 1, 2011

Femrat preferojne rrobat ne vend te seksit

Deshiron te dish se sa femra do te ishin te gatshme te hiqnin dore nga seksi per nje garderobe te re?Heq dore nga nje vit seksi per nje garderobe te re

Unilevel, nje gjigand i kosmetikes, beri nje kerkim ne te cilin moren pjese mbi 1000 femra nga qytetet e medha te amerikes. Sondazhi nuk eshte shkencor, por me siguri beri buj ne massmedia.

Keshtu qe, femrat deklaruan qe jane te gatshme te hiqnin dore per afersisht 15muaj nga seksi ne kembimin e disa rrobave te designerave. Kurse ne qofte se do te mirrnin nje garderobe te re, do te ishin te gatshme te hiqnin dore nga seksi edhe per afersisht 3 vjete.

61% e femrave qe morren pjese ne sondazh konsiderojne qe do te ishte me dramatike te prishin veshjen e tyre te preferuar sesa te mos bejne seks per nje muaj.

Gjithashtu, per femrat rrobat jane me te mira sesa marredheniet intime per kohe te gjate, edhe pse marredhenia me e mire me nje mashkull ka zgjatur 11 vjet, ne kohe qe nje objekt veshjeje ka ndenjur ne dollap vetem nje vit.Veshja ben femren

Veshjet seksi kane nje merite te madhe, duke pasur parasysh se gjysma e femrave qe moren pjese ne sondazh deklaruan qe keto i japin me shume besim ne vetvete sesa seksi ose partneri i jetes. Eshte me e rendesishme per ato qe te ndihen seksi ne rrobat e tyre sesa te kene kontakt seksual. Kjo gje tregon faktin se femrat shikojne seksin si dicka ne te cilen kenaqesia e tyre eshte me pak e rendesishme, ato duke qene vetem objekti, dhe jo subjekti i kenaqesise.

Duhet thene se sondazhi perfshiu femra amerikane nga qytetet e medha, te cilat konfruntohen me nje grad te larte stresi ne vendin e punes dhe per shkak te rrobave - duhet te kesh nje veshje te re cdo dite ( kujtohu per Carrie Bradshaw ). Femrat europjane mund te pergjigjen ndryshe. Ose jo....

 

 

 

No comments:

Post a Comment