Saturday, September 17, 2011

Pse vendosin femrat te bejne seks anal?

Disa femra praktikojne seksin anal per te ruajtur virgjerine, te tjerat e bejne per partnerin e tyre, kurse te tjera thjesht e shijojne kete.Me siguri, jane arsye te ndryshme per te cilat femrat vendosin te bejne seks anal. Atyre te cilat i pelqen me siguri, dhe e shijojne ndjenjen kur partneri i penetron anusin, sepse ndjejne nje tjeter lloj presionin mbi vaginen e tyre dhe mbi pjesen e jashtme te organeve gjenitale. Per disa, kjo eshte menyra e vetme me te cilen mund te arrijne ne orgazem.Shumica e femrave adhurojne masazhin anal dhe i pelqen kur i vendos gishtin ne hapjen anale, por nuk deshirojne te bejne seks anal(me mire eshte zakonisht ti vendosesh gishtin ne anus vetem disa caste perpara se te arrijne ne orgazem, por pyete ne lidhje me kete gje) .

Seksi anal nuk eshte dhe aq i pazakonshem, por nuk eshte dhe dicka e cila ti perlqej cdokujt. Shume femra e bejne per kenaqesine e partnerit dhe nuk pranojne qe nuk ndjejne asnje kenaqesi ne seksin anal. Mundohu te flasesh hapur me partnerin tend!Nje arsye tjeter e rendesishme pse femrat vendosin te bejne seks anal eshte kontraceptimi. Ne disa shtete te Amerikes se Jugut njerezit marrin mospranimin katolik per kontraceptimin shume seriozisht saqe praktikojne seksin anal per shkak te faktin se thuhet qe nuk con ne shtatzani. Por shtatzania splash (shtatzania pas kontaktit seksual anal) shfaqet shpesh.

Shume femra bejne seks anal sepse jane besimtare dhe nuk deshirojne te humbin virgjerine perpara marteses.

 

No comments:

Post a Comment