Friday, December 2, 2011

Masazhi erotik trantrik

Kjo eshte nje ftese per te eksploruar gjera te reja te seksualitetit, senzualitete dhe terheqjes suaj. Eshte lindja e disa ndjenjave te reja, te menyres qe mund tju coje ne nje zjarr me te thelle. 

Ne krahasim me menyra te tjera te masazhit, ketu mund te lini duart e lira per te ndjere midis tyre senzualitetin dhe sensibilitetin.

Si art, masazhi eshte per tantra nje menyre energjike per te afruar praktikantet, duke kaluar cdo dualitet dhe personalitet. Qellimi eshte me i rendesishem, jo teknika. Vendos ne duar gjith dashurine dhe parfumose trupin me aromenn e erotismit.

Preki ngadal te gjithe zonat, duke perfshire zonen gjenitale, lingam (penisin) dhe yoini (vaginen) , dhe shprendaje kete energji ne te gjithe trupin.

Kohezgjatja: te pakten 25 minuta per secilin.

No comments:

Post a Comment