Sunday, December 4, 2011

Je biseksual?

Pentru a afla daca esti bisexual, va trebuie sa recunosti in primul rand ca unele credinte larg raspandite despre bisexualitate sunt complet gresite.




Un numar din ce in ce mai mare de oameni devin constienti de bisexualitatea lor. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor inca par a fi confuzi despre ceea ce inseamna de fapt bisexualitate. Sa inlaturam cateva mituri privind aceasta orientare sexuala.

Bisexualilor le plac si femeile, si barbatii
Gresit. Fiecare persoana poate experimenta bisexualitatea intr-un mod unic. Daca un barbat are relatii sexuale cu femei si, in acelasi timp, se simte atras de barbati, el este bisexual. Acelasi lucru se aplica si pentru femei.



Ar trebui remarcat faptul ca multi oameni se simt atrasi de acelasi sex intr-o anumita masura. Atunci cand experimenteaza sexul cu o persoana de acelasi sex, in realitate, ei pot chiar sa simta respingere fata de corpul gol al partenerului de acelasi sex in loc sa fie excitati.

Dupa cum poti vedea, exista numeroase variante de bisexualitate.

Bisexualii nu pot fi fideli
La fel precum heterosexualii, homosexualii si lesbienele, si bisexualii se pot indragosti si pot fi fideli partenerilor lor. Relatiile au aceleasi reguli, indiferent de forma lor.



Bisexualii se prefac
Prostii. Daca te simti bisexual, atunci nu poti fi heterosexual, oricat ai incerca. Este dovedit ca nu ne putem alege orientarea sexuala si nu avem nici o influenta asupra acesteia. Este ceea ce este si nu ne putem decide asupra ei. In schimb, o simtim. Asa cum cineva simte ca este hetero sau homosexual, bisexualii simt distinctiv ca sunt bisexuali.

Bisexualii sunt homosexuali care nu recunosc
Gresit din nou. Bisexualitatea nu este homosexualitate, de aceea ei au un nume distinct, pentru a putea face diferenta fata de alte orientari sexuale. Cu toate acestea, bisexualii pot fi atrasi de acelasi sex intr-o perioada si de sexul opus in alta perioada.

No comments:

Post a Comment